Huisdieren Spelletjes

Spelletjes zijn voor elk dier van groot belang, zowel om hun brein te ontwikkel, als om energie kwijt te kunnen en aandacht te krijgen.
Denkspelletjes honden
Waar honden vroeger geprikkeld werden te overleven, is dat nu nauwelijks meer van toepassing. Honden spelletjes zijn dan ook belangrijk voor hersenwerk.
Dieren spelletjes
Denkspelletjes zijn voor dieren om zeer effectief. Zou houden denkspelletjes hen actief, en prikkele ze hun brein, wat zorgt voor een actiever en gezonder huisdier.
Bekijk ons aanbod

Resultaat 5–8 van de 9 resultaten wordt getoond

HuisdierenSpelletjes

Waar de grootouders van onze huisdieren vroeger dag en nacht geprikkeld werden in hun leefomgeving buiten, hebben onze huisdieren van tegenwoordig een erg makkelijk leventje. Ze slapen in een zachte mand, misschien zelfs met een dekentje, het eten wordt hen toebedeelt, er zijn nauwelijks dreigingen en alles komt hen nader. Uiteraard is dit allemaal uit goede bedoelingen, maar voor uw dier kan dit nadelig zijn, aangezien zijn brein niet tot nauwelijks meer geprikkeld wordt. Gelukkig hebben wij een oplossing!
Wij hebben unieke huisdieren spelletjes ontwikkeld welke het brein van uw huisdier opnieuw zullen prikkelen, zoals dat vroeger gebeurde. Door het eten van uw huisdier te verstoppen achter verschillende spelletjes kunt u uw huisdier creatief prikkelen. Via vakjes, klepjes, en schuifjes zal uw huisdier toegang tot zijn eten moeten vinden, waarmee zijn brein geprikkeld wordt op een manier als dat bij zijn grootouders tijdens het jagen gebeurde, wat positieve effecten zal hebben op de gesteldheid van uw huisdier.